اصفهان گلس مایند نان سمیرم، هم نان آور است و هم یادآورِ سنت - اصفهان گلسمایند

پخت انواع نان محلی در سمیرم جزوِ میراث ناملموس این دیار است که برای ثبتِ پختِ آن در آثار ناملموس ملی برنامه ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سمیرم گفت: انواع مختلف نان محلی و سنتی در این شهرستان پخت می شود که طعم و کیفیتی خاص دارد .

سعید سلمانیان با بیان اینکه نان یوخه یا تیری، نان تاپ تاپو یا لپو، نان آفاق یا شیرینی و نان شل شلک از نمونه های نان محلی و سنتی است، افزود: استفاده از آرد بومی منطقه، داروهای گیاهی و ادویه های خاصِ منطقه، طعم و مزه این نان را خوش و ذائقه پسند کرده است.

وی گفت: این نوع نان از سالیان دور در شهرستان سمیرم پخت می شده؛ ولی این روزها، نان سنتی بیشتر در روستاها  پخت می شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سمیرم گفت: در روستاهای شهرستان، نان محلی بیشتر با آتش پخت می شود که باعث می شود نان، مغز پخته شود .

به گفته آقای سلیمانیان، با ثبت این نان به عنوان میراث ناملموسِ شهرستان می توان اشتغالزایی کرد؛ به طوری که زنان خانه دار می توانند نان بپزند و آن را برای فروش راهی بازار کنند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 72 views بار دسته بندی : اجتماعی تاريخ : 27 آگوست 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.