اصفهان گلس مایند گیاه خواری موثر در کاهش ابتلا به کرونا - اصفهان گلسمایند

مصرف فراوان میوه و سبزیجات و پرهیز از غذا‌های فرآوری شده خطر ابتلای به کرونا را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

گیاه خواری موثر در کاهش ابتلا به کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، پژوهشگران کالج «کینگ» لندن و دانشگاه «هاروارد» با بررسی تغذیه ۶۰۰ هزار نفر دریافتند که افرادی که بیشترین میزان سبزیجات را مصرف می‌کردند، ۴۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری شدند و در صورت ابتلا نیاز کمتری به اکسیژن داشتند.

سالم‌ترین افراد روزانه دو قطعه میوه و سه نوع سبزیجات و هفته‌ای ۲۰۰ گرم ماهی روغنی همچون قزل آلا و ساردین مصرف می‌کردند و میزان مصرف غذا‌های فرآوری شده، چرب و شیرین آن‌ها نیز بسیار اندک بود.

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مصرف رژیم غذایی پر از گیاه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و خطر ابتلا به کووید را به طور بالقوه‌ای کاهش دهد.

مشروح این مطالعه در مجله medRxiv منتشر شده است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 102 views بار دسته بندی : علمی فرهنگی تاريخ : 17 جولای 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.