مصرف فراوان میوه و سبزیجات و پرهیز از غذاهای فرآوری شده خطر ابتلای به کرونا را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، پژوهشگران کالج «کینگ» لندن و دانشگاه «هاروارد» با بررسی تغذیه ۶۰۰ هزار نفر دریافتند که افرادی که بیشترین میزان سبزیجات را مصرف میکردند، ۴۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری شدند و در صورت ابتلا نیاز کمتری به اکسیژن داشتند.
سالمترین افراد روزانه دو قطعه میوه و سه نوع سبزیجات و هفتهای ۲۰۰ گرم ماهی روغنی همچون قزل آلا و ساردین مصرف میکردند و میزان مصرف غذاهای فرآوری شده، چرب و شیرین آنها نیز بسیار اندک بود.
نتایج این پژوهش نشان میدهد که مصرف رژیم غذایی پر از گیاه میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و خطر ابتلا به کووید را به طور بالقوهای کاهش دهد.
مشروح این مطالعه در مجله medRxiv منتشر شده است.