تامین آب بدن با مصرف سبزیجات
با شروع فصل گرما، ۳۰ درصد بستریهای مراکز درمانی به بیماران گرمازده اختصاص داده شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ متخصص تغذیه در اصفهان گفت: با کاهش چندین درصد از ۵۰ تا ۷۰ درصد آب بدن، فرد به بیماری گرمازدگی مبتلا میشود.
خانم دکتر صانعی افزود: برای بهبود بیماری فرد گرمازده علاوه بر مصرف آب نیاز است کمی آب و شکر به آب اضافه کرده و مصرف شود تا مشکل برطرف شود.
وی قرمزی وخشکی پوست، حالت تهوع و تپش قلب را از نشانههای گرمازدگی دانست و گفت: همچنین برای پیشگیری از گرمازدگی ضروری است مصرف سبزیجات، کاهو و سالاد را در کنار غذا در سبد غذایی استفاده شود تا به ماندگاری بهتر آب در بدن کمک شود.
شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما شیوع بیماری گرمازدگی در فصل گرما